LGSeeds.nl

Werken aan de landbouw van morgen

Werken bij Limagrain Nederland, het bedrijf achter de merken LG Seeds en Advanta Seeds, is veel meer dan een carrière. Bij ons werk je elke dag opnieuw aan de landbouw van morgen, aan continue gewasverbetering en daarmee aan de continuïteit van onze onderneming.

Op deze pagina vind je onze vacatures op ons researchbedrijf en hoofdkantoor in Rilland (Zeeland) en in onze salesteams, die werken vanuit huis.

International possibilities

Looking for international job offerings at Groupe Limagrain? Visit limagrain.com for all our possibilities

 

Werkklimaat

Een groot aantal medewerkers werkt al jaren bij ons bedrijf. Daar zijn wij trots op. Limagrain is een sociale werkgever waar gewerkt wordt in een aangenaam en professioneel werkklimaat en waar een goede balans is tussen korte- en langetermijndoelstellingen. Medewerkers ervaren een open communicatie, ruimte voor eigen initiatief en volop afwisseling in het werk. Onze medewerkers typeren zichzelf als hardwerkend voor en met elkaar.

 

Bekijk ook onze bedrijfsfilm:

 

Functies

Binnen ons bedrijf werken circa 130 medewerkers in verschillende disciplines op onze bedrijven te Rilland (Nederland) en Kerkhove (België). Van plantenveredelaars, laboranten, teeltbegeleiders, proefveldmedewerkers tot secretaresses, boekhouders, IT-experts, logistieke medewerkers, marketeers en vertegenwoordigers om maar wat voorbeelden te noemen.

 

Stages

Regelmatig hebben wij stage- en/of afstudeerplaatsen binnen ons bedrijf. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Stuur dan een sollicitatiebrief naar recruitment@limagrain.nl. Dan zullen we de mogelijkheden voor jou bekijken.

 

Ontwikkelingsmogelijkheden

Jouw ambities en wensen zijn leidend voor de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij hebben aandacht voor scholing en ontwikkeling van medewerkers. Een loopbaan bij Limagrain kan bijvoorbeeld bestaan uit werken in je eigen vakgebied en je daarin verder ontwikkelen, maar ook uit werken bij verschillende afdelingen gedurende een loopbaan. Een internationale carrière behoort ook tot de mogelijkheden binnen Groupe Limagrain (www.limagrain.com).

 

Maatschappelijk verantwoord

Limagrain biedt vanuit haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap ook plaats aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Medewerkers van de Bethode zijn bij ons gedetacheerd voor werkzaamheden op het kweekbedrijf.

 

Internationale dynamiek

Het werken in onze sector houdt niet op bij de grenzen van de Benelux. Dagelijks zijn er vele contacten met afnemers, agenten, leveranciers, instituten, instellingen, bedrijven en collega’s over de gehele wereld. Limagrain Benelux is onderdeel van Limagrain Group, een internationale organisatie waar ruim 10.000 mensen werken over de hele wereld.

 

Interesse?

Ook werken bij Limagrain? Houd dan de vacatures op deze website in de gaten. Je kunt ons ook een open sollicitatie voorzien van CV en motivatie mailen. Doe dat via recruitment@limagrain.nl