LGSeeds.nl
mijn.lgseeds.nl

Samen werken aan de landbouw van morgen

Met ruim 100 gedreven collega's werken we bij Limagrain Nederland op een modern researchbedrijf. We zijn hier bezig met de veredeling van mais, granen en peulvruchten. Dat doen we in de kassen, het laboratorium en op het land. Ook coördineren we hier de marketing, sales en levering van onze zaaizaden. 

Onze missie? Het ontwikkelen van duurzame, klimaatbestendige rassen die méér opbrengen, nóg beter van kwaliteit zijn en met minder gewasbescherming en meststoffen toekunnen. Zo werken we samen aan de landbouw van morgen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's op ons researchbedrijf in Rilland (Zeeland) en binnen onze salesteams, die werken vanuit huis.

Vacature technisch proefveldmedewerker (fulltime)

  • Werkzaamheden op het veld, in de kas en de werkplaats
  • Regelmatig op reis in Noordwest-Europa
  • Werken aan de maisrassen van morgen

Vacature seizoenswerk (fulltime)

  • Tijdelijke functies, afhankelijk van het seizoen;
  • Je werkt bij ons via het uitzendbureau en wordt wekelijks uitbetaald;
  • Het is belangrijk dat je goed Nederlands spreekt.

Ontdek Limagrain Nederland:

Stages

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Stuur een motivatie naar recruitment@limagrain.nl en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bekijken.

Maatschappelijk verantwoord

Limagrain biedt vanuit haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap ook plaats aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Medewerkers van de Betho zijn bij ons gedetacheerd voor werkzaamheden op het kweekbedrijf.

Internationale dynamiek

Het werken in onze sector houdt niet op bij de grenzen van Nederland. Dagelijks zijn er vele contacten met afnemers, agenten, leveranciers, instituten, instellingen, bedrijven en collega’s over de gehele wereld. Limagrain Nederland is onderdeel van Limagrain Group, een internationale organisatie waar ruim 10.000 mensen werken over de hele wereld.

International possibilities

Looking for international job offerings at Groupe Limagrain? Visit limagrain.com for all our possibilities

Ontwikkelingsmogelijkheden

Jouw ambities en wensen zijn leidend voor de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij hebben aandacht voor scholing en ontwikkeling van medewerkers. Een loopbaan bij Limagrain kan bijvoorbeeld bestaan uit werken in je eigen vakgebied en je daarin verder ontwikkelen, maar ook uit werken bij verschillende afdelingen gedurende een loopbaan. Een internationale carrière behoort ook tot de mogelijkheden binnen Groupe Limagrain.

Ook werken bij Limagrain?

Houd dan de vacatures op deze website in de gaten. Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar recruitment@limagrain.nl met een motivatie en CV.