LGSeeds.nl

Werken bij Limagrain Nederland

 

Bij Limagrain Nederland werken we aan de landbouw van morgen. Als veredelingsbedrijf ontwikkelen we duurzame, klimaatbestendige rassen die méér opbrengen, nóg beter van kwaliteit zijn en met minder gewasbescherming en meststoffen toekunnen.

Op ons modern researchbedrijf in Rilland (Zeeland) werken we met ruim 100 gedreven collega's aan de veredeling van mais, granen en peulvruchten en coördineren we de vermarkting van onze zaaizaden in Nederland. 

Op deze pagina vind je onze vacatures op ons researchbedrijf en binnen onze salesteams, die werken vanuit huis.

 

Vacatures

 

International possibilities

Looking for international job offerings at Groupe Limagrain? Visit limagrain.com for all our possibilities. 

Werkklimaat

Een groot aantal medewerkers werkt al jaren bij ons bedrijf. Daar zijn wij trots op. Limagrain is een sociale werkgever waar gewerkt wordt in een aangenaam en professioneel werkklimaat en waar een goede balans is tussen korte- en langetermijndoelstellingen. Medewerkers ervaren een open communicatie, ruimte voor eigen initiatief en volop afwisseling in het werk. Onze medewerkers typeren zichzelf als hardwerkend voor en met elkaar.

Lees hier meer over ons bedrijf >

Functies
Binnen ons bedrijf werken circa 130 medewerkers in verschillende disciplines. Van plantenveredelaars, laboranten, teeltbegeleiders, proefveldmedewerkers tot secretaresses, boekhouders, IT-experts, logistieke medewerkers, marketeers en vertegenwoordigers om maar wat voorbeelden te noemen.
 
Stages
Regelmatig hebben wij stage- en/of afstudeerplaatsen binnen ons bedrijf. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Stuur dan een sollicitatiebrief naar recruitment@limagrain.nl. Dan zullen we de mogelijkheden voor jou bekijken.
 
Ontwikkelingsmogelijkheden
Jouw ambities en wensen zijn leidend voor de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij hebben aandacht voor scholing en ontwikkeling van medewerkers. Een loopbaan bij Limagrain kan bijvoorbeeld bestaan uit werken in je eigen vakgebied en je daarin verder ontwikkelen, maar ook uit werken bij verschillende afdelingen gedurende een loopbaan. Een internationale carrière behoort ook tot de mogelijkheden binnen Groupe Limagrain.

 
Maatschappelijk verantwoord
Limagrain biedt vanuit haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap ook plaats aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Medewerkers van de Bethode zijn bij ons gedetacheerd voor werkzaamheden op het kweekbedrijf.

 
Internationale dynamiek
Het werken in onze sector houdt niet op bij de grenzen van Nederland. Dagelijks zijn er vele contacten met afnemers, agenten, leveranciers, instituten, instellingen, bedrijven en collega’s over de gehele wereld. Limagrain Nederland is onderdeel van Limagrain Group, een internationale organisatie waar ruim 10.000 mensen werken over de hele wereld.

 
Interesse?
Ook werken bij Limagrain? Houd dan de vacatures op deze website in de gaten. Je kunt ons ook een open sollicitatie voorzien van CV en motivatie mailen. Doe dat via recruitment@limagrain.nl