LGSeeds.nl

Binnen marketing & sales is de afdeling Veehouderij verantwoordelijk voor de promotie en afzet van ons assortiment ruwvoedergewassen. Voor dit team zijn wij voor komend najaar/winter op zoek naar een enthousiaste

maïsadviseur Gelderland/Overijssel m/v

Het betreft een buitendienstfunctie van zes maanden in de periode september – maart, waarin telers de maïsrassenkeuze voor het nieuwe seizoen maken. Je bezoekt veehouders en loonwerkers in jouw regio en onderhoudt nauwe contacten per telefoon en e-mail. Daarbij voorzie je hen van actuele informatie en geef je rasadviezen toegespitst op de specifieke bedrijfssituatie. Verder verzamel je marktgegevens en houd je ons CRM up-to-date.  

Wat je nodig hebt voor deze functie

Je hebt een agrarische opleiding op MBO of HBO-niveau. Een agrarische achtergrond met kennis van maïsteelt en/of rundveevoeding is een pré. Je bent goed in het aangaan en opbouwen van persoonlijke contacten en vindt het leuk om in de regio waar je zelf woonachtig bent (Twente/ Achterhoek/Veluwe) aan de slag te gaan. Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs.

Wat kunnen we je bieden

Een leuke functie met goede arbeidsvoorwaarden bij een bekend internationaal en dynamisch veredelingsbedrijf waar je ons gaat helpen om de LG topgenetica te promoten. Daarbij doe je veel ervaring op in de teelt, advisering, marketing en verkoop van landbouwgewassen. Kom je van een landbouwbedrijf en wil je je horizon verbreden binnen de agribusiness, dan is dit een uitgelezen kans voor je!

Meer informatie en solliciteren

Neem voor meer informatie aangaande de functie contact op met de heer Jos Groot Koerkamp, commercieel manager Veehouderij, tel. 06 – 22 40 39 86. Jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kun je richten aan recruitment@limagrain.nl.