Limagrain Nederland maakt deel uit van de Franse Group Limagrain, Europa’s grootste zaaizaadconcern, met bijna 10.000 werknemers en een jaaromzet van 2 miljard euro. Vanuit ons research- en veredelings- centrum in Rilland creëren wij nieuwe rassen en coördineren wij verschillende activiteiten voor de Benelux en daarbuiten.

In Rilland heeft Limagrain het centrum van het maisveredelingsprogramma dat snijmaïshybriden ontwikkelt voor Noord-West Europa. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste

proefveldmedewerker  m/v

Wij zoeken een enthousiaste fulltime proefveldmedewerker - maïs die meewerkt aan het veredelingsprogramma. Afhankelijk van het seizoen werk je op het veld, in de kassen of ben je bezig met het verwerken van de oogst en het voorbereiden van de proefvelden. Ons werkgebied strekt zich uit van Zuid-België tot aan Noord-Denemarken. Je bent tijdens het zaaien, oogsten en verzorgen van de proefvelden regelmatig enkele dagen tot een week van huis. 

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je hebt een agrarische LBO/MBO opleiding en bent bekend met werkzaamheden in de land- en tuinbouw. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, werkt graag in een team en hebt aanleg voor nauwkeurig werken. Bovendien kun je met machines en computers overweg.

Wil je meer weten?

Jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kun je richten aan recruitment@limagrain.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marinus Steijn, proefveld coördinator/regional phenotyper, tel: 06 - 828 246 77.