Het botanisch laboratorium in Rilland is één van de service-afdelingen van de business Unit Limagrain Field Seeds. De hoofdtaak is het produceren van verdubbelde haploïden voor diverse gewassen zoals tarwe, maïs, koolzaad, gerst maar ook diverse Brassica en Allium soorten voor het zusterbedrijf Hazera. Voor deze afdeling in Rilland zijn wij op zoek naar een enthousiaste

teamleider kassen m/v

  

Als teamleader kassen leid je een van de teams die zorg dragen voor de opkweek van verdubbelde haploïden in de kassen. Je bent gericht op verbetering en stelt technische innovaties voor. Je werkt samen met je collega teamleiders om een gezamenlijk doel te bereiken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd laboratorium en geeft leiding aan circa tien personen.

Wat je nodig hebt voor deze functie

Je hebt een relevante HBO-opleiding in een agrarische richting of vergelijkbaar werk-en denkniveau door ervaring in landbouw of tuinbouw. richting. Je hebt leidinggevende ervaring en het aansturen van een groep mensen gaat je gemakkelijk af. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed omgaan met deadlines. Je bent vlot met computers en je hebt kennis van de Engelse taal. Bezit van een spuitlicentie 2 is een pré.

Wil je meer weten

Bel voor meer informatie over deze functie en/of ons bedrijf met Patrick De Beule, hoofd botanisch laboratorium, tel. 0113 - 55 71 00.

Solliciteren kan online op ons carriereplatform >>